Markus T

In 1998 begon Markus Temming met zijn visie om brillen te verbeteren. Brillen zouden licht moeten zijn, onderhoudsarm en als het even kan 100% zelfgemaakt en in het geval van Markus in Duitsland. Zijn eerste collectie bestond uit brillen van een verfijnd ontwerp, perfect draagcomfort en technisch zeer hoogwaardig. Een uniek scharnier geheel schroefloos, het zogenoemde blokscharnier,  en een gepatenteerde beglazing zorgde voor een productontwerp dat inmiddels bekroond is met meerdere awards, zoals de iF Award en de Red Dot Award.
Brillen van Markus T zijn subtiel en rustig, maar dat weerhoudt ze er niet van om dragers een krachtige en zekere blik te geven. Geen knalkleuren bij Markus T, maar dat betekent dan ook weer niet meteen alleen maar grijs en antraciet. Ook ingetogen felle kleuren komen terug in de collecties. Het materiaal van de brillen van Markus T is enkel van topkwaliteit. Natuurlijk Titanium, want dat is duurzaam, licht en antiallergeen. Voor het kunststof ontwierp Markus TMI-polyamide. Een extreem lichte, sterke en meer flexibele kunststof dan de traditionele brillenkunststoffen. Dit geeft Markus T de mogelijkheid om extreem dunne onderdelen voor zijn brillen  te fabriceren. De brillen van Markus T zijn super draagbaar en van zo’n technische kwaliteit dat ze zeker een hele tijd meegaan.

Houdt u van minimalisme en design? Dat nodigen wij u van harte uit om de brillen van Markus T te komen passen. Markus T brillen staan voor uitstraling van topkwaliteit.